Edward Bekker - Ski & Alpinisme Sàrl www.edwardbekker.com
Weismiess

Last minute

Check out the available places for our upcoming trips

Contact

Edward Bekker
Ski & Alpinisme Sàrl

Route d'Emosson 4
Espace Mont Blanc
CH-1925 Finhaut
Valais - Switzerland

Tel. +41 (0)27 768 10 33
Fax +41 (0)27 768 10 34
Contact: info@edwardbekker.com

My status

Algemene informatie

There are no translations available.

Profiteer van onze vroegboekkorting

Heeft u uw favoriete reis gevonden? Klik hier voor onze reisvoorwaarden en het downloaden van het boekingsformulier. Van alle reizen bestaan gedetailleerde reisprogramma's die u kunt aanvragen bij ons kantoor in Zwitserland.


Om zeker te zijn van een plaats in het gewenste programma is het overigens verstandig om niet te lang met boeken te wachten. Regelmatig zijn weken snel na verschijnen van de nieuwe brochure volgeboekt. Verder moeten de hutten/hotels en vliegtuigstoelen steeds langer tevoren worden gereserveerd en aanbetaald. Een aantal maanden voor vertrek moeten wij niet geboekte reserveringen teruggeven aan de hutten/hotels en luchtvaartmaatschappijen. De plaatsen zijn daarna op aanvraag en de kans bestaat dat er dan geen plaats meer is of alleen in een duurdere klasse. beklimming-castor
Ook de gidsen moeten tijdig worden besproken. Helaas zijn wij genoodzaakt om al in een vroeg stadium bij te weinig boekingen de reis te annuleren.
Wij verzoeken daarom met klem zo tijdig mogelijk te boeken om teleurstellingen voor beide partijen te voorkomen.

Vroegboekers die voor 1 december (winterprogramma) of voor 1 april (zomerprogramma) boeken, belonen wij met een vroegboekkorting van € 20,- p.p. Bij expedities gelden andere voorwaarden, maar kan deze korting zelfs oplopen tot € 75,-!

Veelgestelde vragen - faq

Hoe word ik berggids? Welke schoenen heb ik nodig voor mijn beklimming? Kijk hier voor de antwoorden op vaak gestelde vragen.

Partners & nuttige links

Edward Bekker werkt samen met een aantal topmerken, zoals Millet, Suunto, Julbo, Black Diamond, Technolyt en Fritschi Diamir . Het materiaal van deze merken wordt in de dagelijkse praktijk van het klimmen en skiën tijdens onze programma's zwaar beproefd en we zijn er zeer tevreden over. Klik hier voor meer nuttige links.

De seven summits

De hoogste berg van ieder van de continenten spreekt tot de verbeelding van elke klimmer die wereldwijd zijn grenzen wil verleggen. Lees meer.

Goed voorbereid voor uw tocht of beklimming

Wij adviseren u de tocht/cursus met behulp van conditietraining, zoals hardlopen, fietsen, wandelen, schaatsen of zwemmen thuis voor te bereiden. Daarnaast raden wij u aan wat hooggebergteconditie op te bouwen door bijvoorbeeld iets eerder aan te reizen. Overdrijf niet, maar bouw uw conditie rustig op. De kans op blessures bij overbelasting is groot!

Voor sommige cursussen of beklimmingen is het aan te raden al eerder aan te reizen en in te lopen i.v.m. de acclimatisatie. Dit geldt met name voor de zomerbeklimmingen en gletsjertochten, maar ook voor de meeste toerskitochten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over uw voorbereiding.

Bergsport, risico's en programmawijzigingen

De natuur staat centraal in al onze reizen. Niets is zo mooi als een dikke laag verse sneeuw of de uitdaging van een steile rotswand. Maar de natuur kent zijn eigen wetten en is grillig en daardoor soms ook onvoorspelbaar. Door uitsluitend met gediplomeerde berggidsen te werken die allen een schat aan kennis èn ervaring hebben, door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en door het naleven van veiligheidsvoorschriften en instructies kunnen we de risico's tot een minimum beperken.

Maar aan bergsport blijven altijd risico's verbonden. Het is belangrijk dat u zich daarvan bewust bent. Het komt voor dat de gids het progamma moet aanpassen om de risico's te beperken en het 'last minute' besluit van de gids dient te worden geresepecteerd.

Onderkomens - Accommodatie

Tijdens onze activiteiten verblijven we in comfortabele, gezellige en bij de activiteiten passende onderkomens, speciaal door Edward Bekker Ski & Alpinisme geselecteerde hotels, hutten en/of pensions.

Over het algemeen slaapt u in hutten op zaaltjes (zgn. dortoirs/matratzenlager) of, bij hotels, in twee- of meer-persoonskamers. Als u zich alleen inschrijft, dan zullen we proberen u in te delen op een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Door de kleine groepsgrootte en de man/vrouw verdeling van de groep dit is echter niet altijd mogelijk! In sommige gevallen zijn wij daardoor genoodzaakt een kleine toeslag te berekenen. Mocht u hoe dan ook prijs stellen op een eigen kamer, geeft u dit dan tijdens de boeking aan. We proberen tegen een kleine meerprijs [afhankelijk van de reis] voor u een eigen kamer te reserveren.

 


© 2002-2010 - All rights reserved to Edward Bekker Ski & Alpinisme Switzerland Sàrl
CH-1925 Finhaut, Espace Mont Blanc Tel. +41 (0)27 768 10 33 - fax +41 (0)27 768 10 34
info@edwardbekker.com

MilletBlack DiamondSuuntojulboTechnolyt