Edward Bekker - Ski & Alpinisme Sàrl www.edwardbekker.com
Weismiess

Last minute

Klik hier voor een overzicht van de vrije plaatsen voor de reizen die binnenkort plaatsvinden.

Last added picture

Contact

Edward Bekker
Ski & Alpinisme Sàrl

Route d'Emosson 4
Espace Mont Blanc
CH-1925 Finhaut
Valais - Switzerland

Tel. +41 (0)27 768 10 33
Fax +41 (0)27 768 10 34
Contact: info@edwardbekker.com

My status

Winter in de Alpen gaat van start

cmhsetup2011-3
John Lutrell on “Private Stash” in Revelstoke’s Selkirks area.
2 Meters of well settled early season snowpack!  © Jorg Wilz

 

Na een schitterende maar veel te droge nazomer in de Alpen, gaat de winter nu toch écht eindelijk van start. De afgelopen week waren wij onderweg in Nederland, onder andere voor de presentatie van het CMH heliski programma in Bunnik. Op dit moment maken wij ons klaar om morgen weer naar huis in Zwitserland te rijden. Zoals de voorspellingen er nu uit zien, mogen we maandagochtend wakker worden met een laag sneeuw buiten. We houden jullie graag op de hoogte!

In Canada hebben ze aan sneeuw geen gebrek. Al meer dan een maand geleden keken we verlekkerd naar de poederbeelden uit Canada, toen wij nog in een heerlijk zonnetje op de groene weiden uitkeken. Collega, vriend en CMH gids Jorg Wilz stuurde ons vanochtend de laatste kiekjes van de set-up in de Monashees. Voor onze ski & roadrip naar Canada in januari olv Edward zijn nog 2 vrije plaatsen, dus wees er snel bij als u de Canadese sneeuw niet wilt missen!

Verder beginnen de winterreizen aardig vol te lopen, een aantal reizen is zelfs al volgeboekt. Ook is er nog plek voor de Kerstreis naar het Bekker Chalet, terwijl we voor de freeride reizen vanuit ons chalet voorafgaand aan de Kerst en met Oud en Nieuw ook vertrek kunnen garanderen. Kortom, neem snel contact met ons op als u komende winter onder leiding van deskundige en erkende berg- en skigidsen buiten de piste wilt.

Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen in de besneeuwde bergen!

© 2002-2010 - All rights reserved to Edward Bekker Ski & Alpinisme Switzerland Sàrl
CH-1925 Finhaut, Espace Mont Blanc Tel. +41 (0)27 768 10 33 - fax +41 (0)27 768 10 34
info@edwardbekker.com

MilletBlack DiamondSuuntojulboTechnolyt